MEER

Over

MIJZELF
Mijn naam is Marco Scharrenberg. Ik ben geboren op 10 september in het geweldige bouwjaar 1970. Ik ben nu dus een 52 jarige (jonge)man en woon samen met mijn kater Boxy in Renkum. Wat ik zoal doe staat verderop op deze pagina.

(EL)?Marco
Jaren geleden wilde ik een hotmail account aanmaken en ontdekte dat de naam Marco al bezet was. Als alternatief kon ik Marco7 nemen. Dat zag ik niet zo zitten en ben wat gaan zoeken en nadenken over een naam. Ik kwam op "de echte marco". Dit emailadres heb ik een aantal jaar gebruikt maar het was eigenlijk wat te lang. "De echte/ware" is in het spaans "el verdadero". Aangezien verdadero een wat tongstruikelend woord is heb ik dat maar weggelaten en blijft er "el" over.
Dus, De Echte Marco → EL Verdadero Marco → ELMarco ☺
Image
MIJN LIEVE DOCHTER ALYCIA
Een geweldige bruiloft

Op 23 mei 2024 is mijn lieve kleine meid getrouwd met haar eerste echte liefde Jeffrey Brands.Na de geweldige bruilof met alleen de mensen die echt dicht bij hun staan gaan ze nu door als Meneer en Mevrouw Brands.

Ik wens jullie alle geluk van de wereld toe en dat de gevoelens die jullie voor elkaar hebben voor altijd zo zal blijven bestaan.

Mijn dochter Alycia woont al weer een aantal jaren gelukkig samen met haar vriendje Jeffrey in Helmond.

Naast haar vriend is er nog een man in huis. Eentje met een geheel eigen wil. Chino is een Shiba Inu. Deze honden komen oorspronkelijk uit Japan en hebben een uniek karakter. Je kan het wat vergeljken met dat van een kat. Eigenwijs en een eigen willetje. Maar verschrikkelijk lief.
Af en toe komt hij hier logeren als de baasjes een paar daagje weg zijn.

Image
Image

Het huis in Helmond hebben ze zelf compleet verbouwd. Onder andere een nieuwe vloer en complete keuken. En nu ook een nieuwe badkamer. Jeffrey en Alycia doen dit helemaal zelf. Samen hebben ze er echt een heel leuk huis van gemaakt!

Image

Ze hebben mij laten voelen wat trots is en hoe fijn dat kan zijn. Ja ik ben echt trots op mijn kleine meid. En natuurlijk ook op Jeffrey. 
Als vader kan ik mij niet voorstellen dat ik iets anders voor mijn dochter zou willen. Ze zijn gelukkig met wat ze hebben en houden echt veel van elkaar.

Image
BOXY

Boxy is een Europese Korthaar, mannetje en geboren rond april 2010. De exacte geboortedatum is niet bekend omdat hij is gevonden op straat. Hij is nu dus ongeveer jaar. Sinds ongeveer juni 2011 is hij bij ons komen wonen en is hij verhuist van het asiel naar ons huis in Renkum. op de 1e foto van hem kan je zien hoe hij er toen uit zag. Als katten een gezichtsuitdrukking hadden dan lijkt het of hij er niet echt veel zin in heeft :).

Hij woont nu bij mij omdat Alycia hem wel heel erg leuk vond toen we 'even' in het asiel gingen kijken. Die beestjes zien er veel te lief uit zo achter die tralies. Na een tijdje zijn we maar weg gegaan. Echter nu in het bezit van een krap-paaltje, drink- en voer bakjes, speeltjes en voer, weer terug naar het asiel en na 30 minuten hadden we een kat.

Image
Hij ligt graag buiten in het zonnetje. Maar gaat geen rare dingen doen als hij binnen moet blijven. Al heeft meneer de beschikking tot een krap-paal van 2,6 meter en nog wat kleinere krap en speel mogelijkheden, hij ligt het liefst lekker op bed.
In de buurt weten ze ook wie hij is. Andere katten moeten niet te dicht bij komen. en zeker niet in de tuin! De laatste tijd is hij wel wat vriendelijker geworden en lijkt hij alles wel best te vinden. Honden doen 'm ook niet zo veel. Hij stond wel heel raar te kijken toen Alycia op bezoek was met haar hondje Chino :)
Image
Image

Search