MEER

Over

Image
OVER MIJ
Mijn naam is Marco Scharrenberg. Ik ben geboren op 10 september in het geweldige bouwjaar 1970. Ik ben nu dus een 52 jarige (jonge)man en woon samen met mijn kater Boxy in Renkum. Wat ik zoal doe staat verderop op deze pagina.

(EL)?Marco
Jaren geleden wilde ik een hotmail account aanmaken en ontdekte dat de naam Marco al bezet was. Als alternatief kon ik Marco7 nemen. Dat zag ik niet zo zitten en ben wat gaan zoeken en nadenken over een naam. Ik kwam op "de echte marco". Dit emailadres heb ik een aantal jaar gebruikt maar het was eigenlijk wat te lang. "De echte/ware" is in het spaans "el verdadero". Aangezien verdadero een wat tongstruikelend woord is heb ik dat maar weggelaten en blijft er "el" over.
Dus, De Echte Marco → EL Verdadero Marco → ELMarco ☺
OVER MIJN LIEVE DOCHTER ALYCIA

Mijn dochter Alycia woont al weer een aantal jaren gelukkig samen met haar vriendje Jeffrey in Helmond.

Naast haar vriend is er nog een man in huis. Eentje met een geheel eigen wil. Chino is een Shiba Inu. Deze honden komen oorspronkelijk uit Japan en hebben een uniek karakter. Je kan het wat vergeljken met dat van een kat. Eigenwijs en een eigen willetje. Maar verschrikkelijk lief.
Af en toe komt hij hier logeren als de baasjes een paar daagje weg zijn.

Image
Image

Het huis in Helmond hebben ze zelf compleet verbouwd. Onder andere een nieuwe vloer en complete keuken. En nu ook een nieuwe badkamer. Jeffrey doet dit helemaal zelf. Alycia is meer van het verven e.d. Samen hebben ze er een echt leuk huis van gemaakt!

Image

Ze hebben mij laten voelen wat trots is en hoe fijn dat kan zijn. Ja ik ben echt trots op mijn kleine meid. En natuurlijk ook op Jeffrey. 
Als vader kan ik mij niet voorstellen dat ik iets anders voor mijn dochter zou willen. Ze zijn gelukkig met wat ze hebben en houden echt veel van elkaar.

Image
OVER BOXY

Boxy is een Europese Korthaar, mannetje en geboren rond april 2010. De exacte geboortedatum is niet bekend omdat hij is gevonden op straat. Hij is nu dus ongeveer jaar. Sinds ongeveer juni 2011 is hij bij ons komen wonen en is hij verhuist van het asiel naar ons huis in Renkum. op de 1e foto van hem kan je zien hoe hij er toen uit zag. Als katten een gezichtsuitdrukking hadden dan lijkt het of hij er niet echt veel zin in heeft :).

Hij woont nu bij mij omdat Alycia hem wel heel erg leuk vond toen we 'even' in het asiel gingen kijken. Die beestjes zien er veel te lief uit zo achter die tralies. Na een tijdje zijn we maar weg gegaan. Echter nu in het bezit van een krap-paaltje, drink- en voer bakjes, speeltjes en voer, weer terug naar het asiel en na 30 minuten hadden we een kat.

Image
Hij ligt graag buiten in het zonnetje. Maar gaat geen rare dingen doen als hij binnen moet blijven. Al heeft meneer de beschikking tot een krap-paal van 2,6 meter en nog wat kleinere krap en speel mogelijkheden, hij ligt het liefst lekker op bed.
In de buurt weten ze ook wie hij is. Andere katten moeten niet te dicht bij komen. en zeker niet in de tuin! De laatste tijd is hij wel wat vriendelijker geworden en lijkt hij alles wel best te vinden. Honden doen 'm ook niet zo veel. Hij stond wel heel raar te kijken toen Alycia op bezoek was met haar hondje Chino :)
Image
Image
OVER MIJN WERK

Momenteel ben ik werkzaam bij Willemsen de Koning BV als Chauffeur school- en Contractvervoer. Dit houdt in dat ik schoolkinderen van en naar school vervoer, en bijvoorbeeld mensen van 's Heeren Loo. In het verleden had ik een vaste route die ik iedere dag moest rijden. Tegenwoordig heb ik geen vaste route meer. Nu krijg ik routes van collega's die ziek of vrij zijn. Het komt ook voor dat er tijdelijk geen chauffeur is of dat er problemen op of in de route zijn. Dan sturen ze mij om te zien of er een oplossing gevonden kan worden.

Het werk is geweldig. Helaas is het contractueel niet zo geweldig. Met 100 uur per maand op contract is er weinig zekerheid. Al werk ik wel 5 dagen in de week en komt het aantal uur per week wel rond de 36 gemiddeld. Zo zijn er dagen dat ik maar 6 uur per dag werk. Ook zijn er dagen dat ik 11 uur werk. 
Door die onzekerheid ben ik jammer genoeg wel continu op zoek naar ander werk. :(

Image
Image
Ook vervoer ik kinderen met gedragsproblemen.
OVER MIJN TAXI
Sinds augustus 2021 rij ik met een elektrische taxi. In het beging was ik erg moeilijk in een elektrisch voertuig te krijgen. Ik was blij met mijn Volkswagen Transporter diesel en wilde deze echt niet afgeven. Tot ik een belletje kreeg dat ik nu echt wel over moest en dat er nog 1 "Long Range" voertuig vrij was. Nam ik deze niet, dan kreeg ik binnen korte tijd een voertuig met een kleinere actieradius. Nou, toen toch maar gaan omruilen.
Nu rij ik sinds augustus 2021 in een Mercedes eVito. En eerlijk, het bevalt mij uitstekend. Enige nadeel is dat Willemsen de Koning (nog) geen laadpaal bij mij voor de deur wil zetten.

Type Voertuig

eVito Tourer Pro (Long Range)

Gewicht

2.690 KG

Vermogen

150 KW / 204 PK

Max. Koppel

362 Nm

Max. Snelheid

140 km/h (Fabriek Begrensd)

Actiradius

360 km (27,8 kWh/100km)

Type Motor

ZF EM6001
Image

Type Accu

Lithium-ion Batterij

Capaciteit

100 kWh (90 bruikbaar)

Laadtijd (AC)

+/- 10 uur (11kW)

Laadtijd (snellader)

+/- 60 min (110kW)

Image

Overig


Versnellingsbak

CVT

Banden

245/55 R17

Lengte

537 cm

Breedte

193 cm

Hoogte

191 cm

Image

Contact

Van Walchrenstraat 7
6871JZ  Renkum

Contactformulier

Openings tijden

Openingstijden bestaan bij mij niet. Dit werk doe ik naast mijn vaste werk en daarom graag eerste contact per email.

Login

Inloggen A50 Website
Inloggen Digital Sign
Login Aanvragen

Search