Over Mij

Mijn naam is Marco Scharrenberg. Ik ben geboren op 10 september in het geweldige bouwjaar 1970. Op de oude foto ben ik een jaartje of 1,5 in het eerste huis van mijn ouders in de binnenstad van Arnhem. Ik ben nu dus een 50 jarige (jonge)man en woon samen met mijn kater Boxy in mijn Renkum. Mijn dochter Alycia van 22 jaar woont samen met haar vriendje Jeffrey in Helmond. Wat ik zoal doe staat verderop op deze pagina.

(EL)?Marco
Jaren geleden wilde ik een hotmail account aanmaken en ontdekte dat de naam Marco al bezet was. Als alternatief kon ik Marco7 nemen. Dat zag ik niet zo zitten en ben wat gaan zoeken en nadenken over een naam. Ik kwam op "de echte marco". Dit emailadres heb ik een aantal jaar gebruikt maar het was eigenlijk wat te lang. "De echte/ware" is in het spaans "el verdadero". Aangezien verdadero een wat tongstruikelend woord is heb ik dat maar weggelaten en blijft er "el" over.
Dus, De Echte Marco → EL Verdadero Marco → ELMarco ☺
Ik heb nu ook Abraham gezien!
Van Alycia en Jeffrey een geweldig cadeau gekregen. Normaal wil ik echt niets aan mijn verjaardag doen. Dit jaar kwam ik er niet onderuit. Zelf de vrije dag had Alycia geregeld.
Er is een filmpje van gemaakt.

Over Boxy

Boxy is een Europese Korthaar, mannetje en geboren rond april 2010. De exacte geboortedatum is niet bekend omdat hij is gevonden op straat. Sinds mei 2011 is hij bij ons komen wonen en is hij verhuist van het asiel naar ons huis in Renkum. op de 1e foto van hem kan je zien hoe hij er toen uit zag. Als katten een gezichtsuitdrukking hadden dan lijkt het of hij er niet echt veel zin in heeft LOL
Hij woont nu bij mij omdat Alycia hem wel heel erg leuk vond toen we 'even' in het asiel gingen kijken. Die beestjes zien er veel te lief uit zo achter die tralies. Na een tijdje zijn we maar weg gegaan. Echter nu in het bezit van een krap-paaltje, drink- en voer bakjes, speeltjes en voer, weer terug naar het asiel en na 30 minuten hadden we een kat.
Hij ligt graag buiten in het zonnetje. Maar gaat geen rare dingen doen als hij binnen moet blijven. Al heeft meneer de beschikking tot een krap-paal van 2,6 meter en nog wat kleinere krap en speel mogelijkheden, hij ligt het liefst lekker op bed.
In de buurt weten ze ook wie hij is. Andere katten moeten niet te dicht bij komen. en zeker niet in de tuin! De laatste tijd is hij wel wat vriendelijker geworden en lijkt hij alles wel best te vinden. Honden doen 'm ook niet zo veel. Hij stond wel heel raar te kijken toen Alycia op bezoek was met haar hondje Chino :)

Mijn Hobby's

Hier wat meer over mijn hobby's. Dit is vooral achter mijn pc. Hier ben ik vaak bezig met webdesign en andere grafische bezigheden. Hier gebruik ik programma's voor zoals Photoshop, Illustrator, Lightroom en Plesk. Met mijn camera in combinatie met de software frutsel ik dan onder andere onderstaande voorbeelden in elkaar.

Mijn Werk

Dagelijks rijdt ik kinderen tussen de 13 en 17 jaar van en naar een school in Valkenheide. Ik haal ze in de ochtend op bij hun thuis of bij een woongroep. De meeste hebben wat problemen met agressiviteit en kunnen over het algemeen moeilijk tegen wijzigingen en gezag. Een soort ADHD met een attitude zeg maar. Gelukkig gaat het er in ons busje gezellig aan toe en hebben we altijd wel wat te babbelen zonder agressie.
In de middag haal ik ze op bij school en breng ze weer terug naar huis of de woongroep. Helaas komt het nog wel eens voor dar er iemand geen zin meer in school had en de benen heeft genomen. Meestal, als ze dan niet geschorst zijn, gaan ze de volgende dag wel weer mee.
Ik vindt het geweldig werk en vooral als je ze rustig weet te houden en het een en ander kan leren. Vooral wat de voordelen zijn wanneer ze niet uit hun plaat gaan als ze het ergens niet mee eens zijn. En waarom ze een straf krijgen als ze iets doen wat niet door de beugel kan.