HOBBY

MUZIEK

SLAAN & DRAAIEN

Muziek bestaat bij mij uit 2 verschillende bezigheden. Waar ik mij zo af en toe mee vermaak is het mixen van muziek. Vroeger begonnen met singletjes en 12" platen, nu via Cd’s naar de MP3. Maar waar ik mij voornamelijk mee vermaak is toch wel het lekker losgaan op de drums.

Van kinds af aan heb ik al op de drums mogen slaan. Mijn eerste drumstelletje was een echt kinderdrumstel. Daarna kreeg ik een 'echte' voor volwassenen. Nou, ik was er niet van af te slaan. Eigenlijk de hele periode dat ik bij mijn ouder woonde heb ik dat als mijn voornaamste hobby gehad. Van dat oude drumstel heb ik nog een klein deel over. Deze hangen aan de muur van mijn 'Muziekkamer'.

Mijn 1e drumstel
Mijn 2e drumstel
HUIDIGE KIT

De drumkit die ik nu heb is in tegenstelling tot de kit van vroeger meer voor de amateur drummer. Kwalitatief scoort deze dus niet echt hoog, maar voor mij is dit nu genoeg. Ik ben toch de enige die het hoort en af en toe een weigeringetje is dan niet zo erg. Met de In-Ear dopjes klinkt hij echt wel gaaf. Dit komt ook doordat ik de kit via software op de computer laat gaan. Van de kit gebruik ik dus eigenlijk alleen de triggers. In de computer worden deze omgezet in geluid.
In het schema kan je zien hoe dit werkt

Search