Inloggen
x
x
Registreren
x

Alycia op bezoek geweest

A-070319 Was heerlijk!

Vandaag, donderdag 7 maart is mijn dochter Alycia weer even op bezoek geweest. Ze gaat vandaag bij haar oma (mijn moeder) op bezoek en is iets eerder deze kant op gekomen om ook met mij nog even een gebakje te eten. Leuk hoor als ze langs komt :). En als ze komt, dan neemt ze ook altijd iets lekkers mee. Wat ik ook zeg, ik mag niets halen, dat doet zij dan wel. Nu had ze een lekker hoorntje met echte bakkersroom, een partje mandarijn en een chocolaatje. Na wat zoeken op Google blijkt dat zo'n ding een 'Slagroomhoorntje' heet. Was echt lekker met stevige slagroom. Maar natuurlijk was het bezoek van haar het leukste. Ze is nu door naar Oma. Wat worden die kinderen toch snel groot!

Update Schuldregeling
Tijd om opnieuw te beginnen

Related Posts