Mijn standpunt over Poetin en Oekraïne

20220305-103522blog-poetin1

Misschien voor sommige een tandje te hard. Dat zal dan wel. Maar iemand die burgers dood onder het mom van dat hij Nazi’s aan het verdrijven is terwijl dat normale burgers zijn als jij en ik, die verdient het, in mijn ogen dan, om zo als hier afgebeeld te worden. Hij (Poetin) heeft mij in ieder geval in deze richting geholpen met zijn eigen uitspraken.

Ben je het er niet mee eens? Dat kan. Dan surf je gewoon door. Even goede vrienden.
Ben je het er wel mee eens? Deel 'm!

Even wat geschiedenis…
Wat wij van de 2e wereld oorlog weten beperkt zich in het algemeen tot de Duitsers en Hitler. We vergeten echter dat Rusland aan het begin samen werkte met Hitler. Het is dan wel zo dat Hitler later in de oorlog het “German-Soviet-Pact” negeerde en Rusland binnenviel, maar dit neemt niet weg dat Rusland in eerste instantie aan de zijde van Hitler stond.
Zo vielen de Russen op 17 september 1939 oost Polen binnen terwijl Hitler het westen van Polen aan het uitmoorden was. Op 29 september 1939 gaf Warschau zich over en werd Polen verdeeld tussen Hitler en Rusland.
Daarna ging Rusland nog even verder. Tussen 30 november 1939 en 12 maart 1940 viel Rusland ook Finland binnen.
Nogmaals. Het is dat Hitler zich niet aan zijn woord hield, anders waren de Russen samen met Hitler de hele oorlog opgetrokken.

Dat maakt mij nog kwader als ik Poetin hoor zeggen dat de Oekraïners en het westen nazi’s zijn!

Ook gebruikt Poetin nu de zelfde strategie als Hitler om zijn eigen volk te laten zien hoe het echt buiten de grens van Rusland gaat. Vele Duitsers hadden tot aan het einde van de 2e wereld oorlog geen idee wat er buiten Duitsland afspeelde. Hitler was hun held en ze geloofde hem op zijn blauwe ogen. Dit zie je nu ook gebeuren in Rusland met Poetin.

Dit is exact waarom de NATO is opgericht. Nu zien wanneer ze het in de praktijk gaan/durven brengen.


the reincarnation of ah

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Moet nu echt gebeuren!
Abonnement op F1
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
dinsdag, 07 februari 2023