Inloggen
x
x
Registreren
x

Naar de rechter

rbzutphen
Zoals verwacht gaf de Kredietbank mij het advies om de stap naar de rechter te maken. In gevallen van schuldsanering ook wel bekent als de WSNP (Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen) is er een speciale schuldenrechter. Deze rechter in gezeteld in Zutphen en behandeld alleen zaken die te maken hebben met schulden. Begin september is er voor mij een afspraak gepland om mijn verzoek tot toelating tot de WSNP te beoordelen. Op Youtube staat een kort maar duidelijk filmpje over deze speciale rechter:Indien ik toegelaten wordt tot de WSNP, zal het vanaf dan 3 jaar duren voordat ik een zogenaamde 'schone lei' van deze rechter krijg. Dit krijg ik alleen als ik mij aan de regels hou die de rechter mij zal opleggen. Denk hierbij aan zo veel mogelijk aflossen, zo veel mogelijk uren werken, geen verdere schulden meer maken enz enz. Ik begin nu toch wel weer wat nerveus te worden. Gaat dit goed dan kan ik over 3 jaar het normale leven weer oppakken en eindelijk naar al die jaren iets gaan opbouwen. Gaat het niet goed dan moet ik maar verder zien wat ik ga doen. Ik denk dat ik dan maar weer door ga zoals ik al meer dan 20 jaar doe. Leven van dag tot dan en zo weinig mogelijk op mijn naam hebben. Maarja, eerst in begin september met goede hoop naar zutphen :)
De Uitspraak
Advertenties in WhatsApp