Abonnement op F1

20220227-150836blog-F1
Zoals iedereen wel zal weten is de F1 vanaf dit seizoen niet meer te bekijken via ZIGGO. Omdat de organisatie van de F1 van de zelfde eigenaar/aandeelhouders is als ZIGGO heb ik mij daar wat te veel over drukgemaakt. Vooral ZIGGO had het bij mij zwaar te verduren. Eerst klanten lokken met oa de F1, en dan opeens de hele sport laten vallen! En dan als laatste met een 'nieuwe' aanbieding komen om de F1 te blijven zien. Op dat moment wist ik zeker dat ZIGGO verleden tijd zal zijn. Rond mei 2022 krijg ik glasvezel van Deltafiber. Dan gaat ZIGGO er uit. De combinatie met Vodafone was financieel wel aantrekkelijk. Nu ben ik daar ook weg en heb ik een abonnement bij Tele2. Met een nieuwe telefoon ben ik nu zo goed als het zelfde kwijt als wanneer ik bij Vodafone zou blijven.

Het is er dan toch van gekomen dat ik een keer iets legaal ga streamen op het internet. Normaal blijf ik zoeken tot ik iets heb gevonden wat niet kost. Al is het wel bij de zelfde organisatie als ZIGGO. Ja, helaas. Maar bij F1.com hebben ze nu eenmaal de meeste opties om een wedstrijd te zien. Naast de Live-stream zijn ook alle on-board camera's te zien. Ook zijn de tijde, banden en alle andere gegevens live te volgen.

Omdat ik vorige maand de keuring van de nieuwe Chauffeurspas het moeten voorschieten voor Willemsen de Koning, kreeg ik dat bedrag deze maand terug. Ik zie het dan zo dat ik dat extraatje aan de F1 heb uitgegeven. Zo houd ik ook nog een tientje over :)
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Mijn standpunt over Poetin en Oekraïne
Schuldsanering WSNP
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
dinsdag, 07 februari 2023