Moet nu echt gebeuren!

Afvallen voor kerst 2022
Nu we weer langzaam aan tegen de kerst aan lopen ben ik eens wezen kijken  naar wat nieuwe kleren. Tot mijn schrik pas ik eigenlijk net niet in een maat 58 pak. Eerlijk gezegd schrok ik daar aardig van. Omdat ik, ja, nogal lui uitgevallen ben heb ik een hulpmiddel aangeschaft. Samen met meer bewegen probeer ik er minimaal 15 kilo af te krijgen voor de kerst van 2022. Veel mensen hebben mij al gewezen op mijn omvang en het gewicht van 100kg dat ik nu weeg. Het hulpmiddel is Obesimed Forte van Lucovital. Het zijn capsules die ik voor het eten moet innemen. Deze zetten uit door vocht op te nemen wat een voller gevoel geeft. Het moet het gevoel zijn dat ik al het een en ander heb gegeten om zo minder naar binnen te werken.

Het bewegen zal ik gaan doen door meer te gaan lopen. Samen met Boxy een blokje om en weer regelmatig naar de dierentuin. Heb niet voor niets een abonnement. Ook komen er dan weer wet nieuwe foto's in het album.
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Mijn standpunt over Poetin en Oekraïne
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
dinsdag, 07 februari 2023